Späť do obchodu

Registrácia

Hokkaidovo-tekvicová polievka (recept)

Hokkaidovo-zázvorová polievka

 Milovníci krémových polievok a tekvice hokkaida, tento recept musíte vyskúšať!

 

WhatsApp Image 2022-01-03 at 14.59.12

 

Suroviny:

1 Hokkaido tekvica

4 ks Organický zázvor

Zeleninový vývar alebo 2 zeleninové bujóny

Tekvicové semienka

Tekvicový olej

1 ks 250 ml Smotana na šľahanie

Soľ

 

Postup:

  1. Očistíme a nakrájame hokkaido na malé kúsky, zalejeme vodou (tak, aby bola tekvica úplne ponorená vo vode), pridáme zázvor a varíme až kým tekvica nezmäkne.
  2. Po zmäknutí pridáme smotanu, vývar (alebo zeleninové bujóny) a osolíme.
  3. Rozmixujeme ponorným mixérom do krémovej konzistencie.
  4. Dosolíme podľa chuti.
  5. Na suchej panvici si opražíme tekvicové semienka.
  6. Servírujeme s tekvicovým olejom a opraženými semienkami.

Želáme Vám dobrú chuť!

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie