Späť do obchodu

Registrácia

Vláčna bábovka z mandľovej múky s obsahom bielkovín

Touto bábovkou zabodujete pri každej príležitosti. Či už pečiete pre návštevu alebo pre rodinku.

WhatsApp Image 2022-01-11 at 08.26.29

Suroviny:

4-5 vajec

vanilkový cukor

prášok do pečiva

200 g práškový kokosový cukor

250g mandľová múka

30g špaldová múka

1 biely jogurt (my sme použili grécky jogurt značky Milko, 140g)

125 ml smotany na šľahanie

0,5 dcl oleja

 

Postup:

  1. Vajcia vymiešame s cukrom (netreba ich oddeľovať) a vyšľaháme do zhustnutia tak, aby sa nám zväčšil objem.
  2. K zmesi pridáme múky a prášok do pečiva.
  3. Všetko spolu vyšľaháme a pridáme zvyšné ingrediencie. Zmiešame.
  4. Dáme piecť na 180°C približne na 45 minút.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie